Ronnie Flex & BOEF winnen Buma NL Awards

Gisteren vond de achtste editie van de Buma NL awardshow in Utrecht plaats. Een nieuwe categorie dit jaar ‘Nederlandstalige urban’ werd meteen opgeëist door Ronnie Flex en BOEF.

Nederlandstalige artiesten, tekstschrijvers, componisten en andere vakmensen konden elkaar hier ontmoeten en ervaringen uitwisselen, maar Iedereen kwam natuurlijk écht voor de award uitreikingen. De nieuwe categorie ‘Urban’ werd dit jaar aan de afsluitende award show toegevoegd.

Ronnie Flex kreeg niet één, maar twee onderscheidingen. De hit ‘Energie’ bezorgde hem de award voor meest succesvolle urban single én meeste gedraaide urban nummer in de horeca. Daarnaast wist BOEF met zijn album ‘Slaaptekort’ de prijs voor meest succesvolle urban album te bemachtigen. Volgens Frank Helmink, directeur van Buma NL, is urban een belangrijke muziekstroming die op evenementen niet mag ontbreken.

De woorden van Frank en de toevoeging van de categorie urban aan de Buma NL awards maakt ons als urban artiestenbureau enorm trots. Onze artiesten krijgen meer kansen en grijpen deze met succes.

Beeldmateriaal: Instagram Ronnie Flex & Instagram BOEF.

1896 antwoorden