BMX-er Dez Maarsen danst op Het Geluid van Loosduinen

Meervoudig Nederlands kampioen BMX Flatland Dez Maarsen was 30 september uitgenodigd om zijn kunsten te showen tijdens het Geluid van Loosduinen. Dit is een jaarlijks festival dat op het Loosduinse Hoofdplein in Den Haag wordt georganiseerd. De slechte weersomstandigheden gooide een beetje roet in het eten, maar liet het publiek niet minder enthousiast achter.

Tijdens Dez zijn show waren de toeschouwers razend enthousiast. Hij heeft in tien minuten laten zien wat er allemaal voor spectaculairs mogelijk is op een BMX fiets. Er vielen letterlijk monden open van verbazing. Vanwege de slechte weersomstandigheden konden de geplande workshops helaas niet doorgaan. Erg jammer voor de fans die stonden te popelen om iets van Dez te leren.

De dag stond in het teken van geluid, cultuur, sport, jeugd en horeca. Wij hopen er bij de volgende editie weer bij te zijn om de gemiste workshops in te halen!

19 antwoorden
 1. kazandiran uygulama
  kazandiran uygulama zegt:

  Elektrikci Iletisim,umraniye elektrikci Umraniye bolgesinde elektrik ariza servisi, elektrikci ve network altyapi cozumleri ve diger elektrik sistemleri konusunda bizlere ulasabilirsiniz. Firmamiz Umraniye ve cevre mahallerinde profesyonel ekibi ile birlikte elektrik ve diger arizalarinizi hizli bir sekilde cozumleyerek, arizalarinizi en kisa sure icerisinde teslim etmektedir. Elektrik Arizalarinizda deneyimli bir firmadan sorunsuz bir sekilde hizmet almak istiyorsaniz dogru yerdesiniz. Konusunda uzman elektrikci ariyorsaniz isleriniz de acil ise bizimle hemen irtibata gecebilirsiniz.

 2. FK7
  FK7 zegt:

  Hello there! I could have sworn I’ve been to your blog before but after browsing through many of the articles I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m definitely pleased I stumbled upon it and I’ll be book-marking it and checking back often.

 3. Uskudar Elektrikci
  Uskudar Elektrikci zegt:

  Merhabalar umraniye elektrikci size de kolay gelsin. Bu sitelere kendi firmanizin linkini ucretsiz olarak ekleyebiliyorsunuz. Bir nevi ucretsiz backlink kazanmis oluyorsunuz. Cok fazlasi olmasa da illaki duruma gore sitenizin yukselmesi icin etkisi olabiliyor.

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.