BOEF in de race voor MTV EMA Best Dutch Act 2017

BOEF is alwéér in de race voor een felbegeerde award. Dit keer strijdt hij om de titel MTV EMA Best Dutch Act 2017. Vanavond wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens de MTV EMA Pre-Party in The Butcher Social Club in Amsterdam. De winnaar zal doorstromen naar de MTV EMA Best Worldwide Act 2017 in Londen.

Op zondag 12 november vindt de MTV EMA 2017 plaats in Londen. Naast de internationale genomineerde artiesten zijn er ook vijf Nederlandse acts genomineerd voor de categorie Best Dutch Act. Onze BOEF neemt het op tegen Chef’Special, Lucas & Steve, Roxanne Hazes en Lil Kleine. Deze artiesten waren het afgelopen jaar enorm succesvol en scoorden de ene na de andere hit.

De award zal uitgereikt worden door host Kay Nambiar en co-host Monica Geuze. We wensen BOEF en Monica veel succes.

Beeldmateriaal: Instagram BOEF

7353 antwoorden
  1. Melodee Woodka
    Melodee Woodka zegt:

    I don’t even know the way I ended up right here, but I assumed this submit was once good. I don’t realize who you might be however definitely you’re going to a famous blogger for those who aren’t already 😉 Cheers!