BOEF & Ronnie Flex winnaars XITE Awards 2017

Wat een avond! De Melkweg maakte vanavond plaats voor de XITE Awards 2017. BOEF won met ‘Habiba’ de award voor Best Music Video en sleepte met Lil Kleine ‘Krantenwijk’ de award voor Best Song binnen. Ronnie wist de award voor Best Dutch te bemachtigen.

Naast de grote winnaars verzorgde vanavond onder andere BOEF en Vinchenzo voor het nodige entertainment. Ook Monica shinede deze avond tijdens het uitreiken van de Best Dutch award. Haar oprechte blijheid voor Ronnie Flex was in haar reactie te horen. Mooi om te zien hoe onze artiesten met elkaar omgaan.

Daarnaast moeten we Soufiane, Bokoesam en Vinchenzo die genomineerd waren, maar helaas niet gewonnen hebben, niet vergeten. Mannen jullie hebben hard gestreden!

Bekijk de hoogtepunten van de avond hieronder.

Beeldmateriaal: Instagram XITE

1838 antwoorden
  1. EugeneJaick
    EugeneJaick zegt: