Easy Man, Luciano en Justen zorgden voor spektakel op openingsfeest PRO33

Panna koning Easy Man en breakdancers Luciano en Justen hebben donderdag 29 november voor een tof openingsfeest gezorgd van de samenwerkingsschool PRO33 college in Amersfoort! Urban Booking werd ingeschakeld om ruim 250 leerlingen een onvergetelijke dag te bezorgen.

De opening van het feest was een optreden van Yes-R, direct hierna volgde het panna spektakel met niemand minder dan Easy Man. Hij nam de kids mee naar buiten en gaf een show in de pannakooi waarna hij leerlingen uitdaagde voor een potje 1vs1 panna! Daarnaast gaven de dansers Luciano en Justen allebei een indrukwekkende show en workshops.

Show en workshops van de dansers

Top dansers Justen en Luciano begonnen met hun show, hierna kregen de studenten toffe workshops in stand-up dance en breakdance. Justen zit bij een groep met de beste top breakdancers uit Nederland, dance crew Hustlekidz en Luciano zit bij de Rotterdamse Pigeons Crew en heeft twee keer winst van een talentenjacht op zijn naam staan. Beide jongens (17 en 18) zijn op deze jonge leeftijd al zeer bekend in de wereld door hun unieke battles, shows en talent.

Easy Man challenge
Dat Easy Man een panna kan geven weten we inmiddels allemaal. Daarom heeft hij het zichzelf moeilijker gemaakt door een challenge te bedenken waarbij hij 20 panna’s in 15 minuten moest geven en door een nieuwe panna te introduceren! Benieuwd naar de nieuwe panna en of de challenge is gelukt? Check de video van Easy Man hieronder!

Wij danken het PRO33 college voor deze gave samenwerking!

1495 antwoorden