Pannabattles met Nasser el Jackson tijdens de Proxsys Cup

Een zaalvoetbaltoernooi voor jongens en meiden met meer dan 30 teams van voetbalverenigingen uit de buurt, de Proxsys Cup. Het is hét zaalvoetbal spektakel van het voetbaljaar, dit jaar was alweer de derde editie. Dit toffe toernooi vond plaats in sporthal de Oosterbliek, Gorinchem. Het was in de kerstvakantie die duurde van 22 december tot 5 januari. De enige echte groundmoves master Nasser el Jackson was daar om een te gekke show neer te zetten!

Elke dag van het toernooi werd er gespeeld in verschillende categorieën, behalve tijdens Kerst en Oud en Nieuw. Dagelijks liepen er enorm veel mensen binnen, het ging richting de 2/3 duizend toeschouwers verspreid over de dag.

Finaledag

Zaterdag 5 januari was de dag dat Nasser el Jackson een show neerzette, dit was de finaledag van de Proxsys Cup. Met zijn unieke groundmoves gaf hij tussen de finales door een freestyle show. Dit deed hij voor een publiek van maar liefst 2000 man. Na zijn indrukwekkende show daagde hij 1 voor 1 mensen uit het publiek uit voor een potje panna in het midden van de zaal!

Hieronder zie je een video van een van de panna battles, lukt het Nasser om zijn tegenstander een panna te geven? Check it out!

158 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.