Dez en Reemz schitteren tijdens Sportgala Zwijndrecht

Er zijn veel sportievelingen in Zwijndrecht en op 25 januari hadden de inwoners van Zwijndrecht de kans om een prijs te winnen voor hun sportiviteit! Bij het Sportgala werden awards uitgereikt voor Sportploeg, Sporter en Talent van het jaar 2018. Nadat de getalenteerde freestyle basketballer Reemz al een toffe show had neergezet bij de CKV Fabriek in Breda, kwam hij een show geven bij Sportgala Zwijndrecht. Hij had het druk deze avond, want daarna schitterde hij ook nog bij de sportverkiezingen in Schiedam!

Het publiek werd direct enthousiast dankzij de spectaculaire freestyle basketbal show, gecombineerd met capoeira, van Reemz. Als klap op de vuurpijl gaf BMX Flatlander Dez Maarsen een half time show op het podium en liet hij het publiek voor het eerst kennis maken met zijn unieke trucs op zijn BMX. 

We danken de organisatie voor de fijne samenwerking!

14 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.