Easy Man op Ameland!

Afgelopen woensdag 13 februari was er groot feest op de Burgemeester Walda school op Ameland. Vanuit het Jongeren Op Gezond Gewicht project werd er een voetbaldag georganiseerd, compleet ingevuld met toffe innovatieve voetbalattracties én de wereldkampioen panna.

Met auto én boot reisde Easy Man af naar Ameland om de middelbare scholieren te trakteren op panna’s en de nieuwste skills te leren. 4 uur lang konden zij het tegen Jeand opnemen in de pannakooi en vond er natuurlijk een meet & greet plaats.

Eerder maakte bewoners van Ameland al kennis met Easy Man tijdens de KNVB Schoolvoetbal finales in de zomer van 2018. Mede door deze toffe ervaring werd Easy Man uitgenodigd om de dag op Nes een boost te geven.

Zowel organisatie als deelnemers waren dol enthousiast en willen wij graag bedanken voor deze toffe en geslaagde dag!

17 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.