Athletes openen Aktiesport Utrecht!

Groot feest op de Lange Elizabethstraat in het weekend van 23 en 24 februari. De Aktiesport athletes opende de nieuwste locatie van Aktiesport. Een ideale locatie, mooi weer, een DJ in de winkel en talentvolle atleten waren de ideale mix om er een mooie opening van te maken!

Nieuwe Aktiesport

De nieuwe Aktiesport winkel ligt midden in het centrum van Utrecht. Dit was dan ook de plek waar Aktiesport athletes Easy Man en Nasser El Jackson verzamelden. Daarnaast waren ook Belgisch kampioen pannaspeler Martijn Debbaut en Roxx El Jackson aanwezig om er een onvergetelijke opening van te maken.

Zowel zaterdag als zondag werd het winkelend publiek door Jeand en Nasser uitgedaagd voor een panna knock-out battle. Jong en oud waagden een poging om te winnen van deze twee panna helden. Dit leverde voor voorbijgangers mooie beelden op. Zij werden getrakteerd op veel mooie acties en nog betere panna’s.

Campagne

Rondom de opening werd een opmerkelijke campagne uitgevoerd. Easy Man en Nasser beslopen Utrecht in de nacht om de ‘A’ van Aktiesport op diverse spots in de stad alvast te kenmerken voordat de opening plaats ging vinden. In deze video zie je hoe de twee athletes de opening alvast sneaky hebben gepromoot!