Mehdi op bezoek bij DJ-Football school

Voetbalkamp in Mechelen

Afgelopen maand is één van onze panna talenten, Mehdi Amri, tweemaal aanwezig geweest tijdens het voetbalkamp in Mechelen van de DJ Football school. Dit is een voetbalacademie met een geheel nieuw concept. Mehdi heeft tijdens zijn bezoeken aan het voetbalkamp in Mechelen zijn skills laten zien tijdens een show en daarnaast was er de mogelijkheid voor de kinderen om het op te nemen tegen de wereldkampioen tijdens een potje panna.

Reactievermogen en zelfvertrouwen

Volgens Demeester Jirki Football school kunnen we het voetbal van vroeger niet meer vergelijken met het moderne voetbal. Panna en freestyle voetbal spelen tegenwoordig een grote rol, ook in het veldvoetbal. Door hierop te trainen krijgen spelers een beter gevoel met de bal, zullen ze meer gaan nadenken, hebben een sneller reactievermogen en krijgen meer zelfvertrouwen. Deze aspecten zijn dus ideaal voor de ontwikkeling van de spelers.

De trainingen worden gegeven door professionele freestylevoetballers uit België en Nederland die zelf ook regelmatig deelnemen aan nationale en internationale toernooien. Vandaar ook de uitnodiging van onze wereldkampioen Mehdi.

Mehdi was aanwezig tijdens het voetbalkamp om de winnaars geweldige prijzen te geven. De tweede keer gaf Mehdi zelf een freestyle show voor de kinderen en achteraf konden ze proberen de hem te verslaan in een panna duel. In juni is het de beurt aan Easy Man om alle kids op een panna te trakteren!