Easy Man strooit met panna’s op koningsdag!

Koningsdag

Koningsdag was ook dit jaar weer één groot feest. Onze panna kampioen Easy Man was dit jaar aanwezig in Arnhem. Hier werd, net als vorig jaar, de Oranjemarkt georganiseerd. De Oranjemarkt is een kleedjesmarkt in winkelcentrum Presikhaaf.

Drie uur lang kon het publiek hier genieten van panna shows van Easy Man en konden ze het zelf opnemen tegen de wereldkampioen in een potje 1vs1 panna. Daarnaast nam hij ook alle tijd om de kinderen te leren hoe ze nou de beste panna kunnen geven.

Naast de shows van Easy Man, waren er ook andere mogelijkheden in het winkelcentrum. Zo kon je zelf met je spullen een plekje in het winkelcentrum uitkiezen en het winkelend publiek kon genieten van diverse (muziek) shows. Al met al een geslaagde dag in Arnhem!