Nasser geeft knallende show bij voetbalkamp Ubuntu Sport

Afgelopen week gaf Nasser een aantal knallende shows bij de voetbaldagen van Ubuntu Sport. In de meivakantie hadden zij verschillende evenementen door heel Nederland op één dag, waarbij Nasser onder andere een aantal shows gaf en waar de kinderen de mogelijkheid kregen om 1vs1 tegen hem te spelen.

Ubuntu Sport

Ubuntu Sport staat voor het stimuleren van een wereldwijd positief sportklimaat, waarin kinderen zichzelf kunnen ontwikkelen op persoonlijke en sociale vaardigheden. Hierdoor leren zij het beste uit zichzelf en hun team te halen, binnen en buiten het veld. Ubuntu Sport geloofd erin dat teamsport bijdraagt aan de individuele ontwikkeling van de kinderen. Door in teamverband te sporten kunnen kinderen juist de ‘soft-skills’ aanleren, die hen nu en in de toekomst succesvoller kunnen laten presteren. Uiteraard staat plezier hoog in het vaandel. Samen met de ontwikkeling van de kinderen zijn dit de belangrijkste factoren bij Ubuntu Sport.

Jeugdjournaal

Samen met drievoudig wereldkampioen FIFA, Koen Weijland, heeft Nasser rondgetoerd door Nederland. Zij bezochten met de tour drie voetbalclubs waar voetbaldagen voor kinderen van 7 tot en met 13 jaar gaande waren. Zelfs het jeugdjournaal was aanwezig bij deze tour! Tijdens de voetbaldagen hebben de kinderen de mogelijkheid gekregen om een potje 1vs1 tegen Nasser te spelen, dat vooral leuke acties en reacties opleverde! Ook de shows van Nasser leverde veel bekijk op.

Het doel van de tour was om een steentje bij te dragen om clubtrainers te inspireren hoe zij een positief sportklimaat onder hun jeugdleden kunnen creëren. Voetbalclubs moeten gemotiveerd worden om hier hun werk van te maken.

De volledige uitzending van het Jeugdjournaal is hier terug te zien.