Dez Maarsen op de Panna Knock Out World Finals

Panna Knock Out World Finals

Een weekend vol straatvoetbal waar de beste van de wereld bij elkaar komen om te strijden voor de titel ‘world champion”. Afgelopen september 2020 was het weer zover; de Panna Knock Out World Finals, georganiseerd door Panna Knock Out, in Rotterdam.

In dit weekend vertegenwoordigen de beste van de wereld hun land tijdens dit toernooi. Grote spelers zoals, Kristoffer Liicht, Ahmed Rakaba en Easyman streden voor de gouden beker, het prijzengeld en natuurlijk het respect.

Naast de Panna Knock Out fases streden straatvoetballers voor de freestyle kampioenschappen. Tijdens deze wedstrijden laten de freestylers de kunst van het jongeren met de bal zien.

Spectaculaire BMX Flatland show

Voor de finale betrad onze Dez Maarsen ook de pannakooi. En niet om panna te spelen maar om een spectaculaire BMX Flatland show plaats. Het publiek ging uit zijn dak en genoten volop van de passie die Dez heeft en de stunts die hij kan uitvoeren.

Deze BMX show op de Panna Knock Out World Finals is het perfecte voorbeeld voor de interactie binnen de urban culture scene.