Aktiesport A-team champagne

A-TEAM

Aktiesport is het jaar 2021 fris begonnen met een goednieuwe champagne. In samenwerking met Aktiesport, DR.WOOOW en infuencers is er een A-TEAM gecreëerd. Dit team gaat een grote rol spelen in het bereiken van de gewenste doelgroep. Deze manier van marketing is efficiënt en zeer effectief.

Het AktieSport A-TEAM bestaat uit diverse talenten uit verschillende urban disciplines zoals dans, Esports, Tiktok en straatvoetbal. Stuk voor stuk hebben de A-TEAM leden een groot bereik op hun eigen platvormen en hebben veel affiniteit met de urban culture. Hierdoor vormen zij het perfecte team om content te creëren voor de jongeren doelgroep van AktieSport.

Tijdens deze marketingchampagne worden er meerdere creatieve video’s en foto’s op de platformen van AktieSport. Het team zorgt voor een verfrissende en pakkende content, dat aansluit op de trends en de ontwikkelingen die passen bij het dagelijks leven van de doelgroep.

Miljoenen likes en views

Het A-TEAM wordt zeer positief ontvangen wat resulteert tot miljoenen likes en views. Daarnaast is er wekelijks een flinke stijging te zien in het aantal volgers op de platformen van AktieSport en de influencers. Ze worden inmiddels omarmt door de doelgroep.

Kort samengevat; een succesvolle marketingcampagne.