Jeand Doest

Wereldkampioen panna

Panna voetbal

Boek Easy Man.
Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. | Prijsindicatie: vanaf € 475,-

Biografie

Jeand Doest, ook wel bekend als Easyman, is wereldkampioen panna. Easyman ontwikkelde zijn naam door vele grote spelers een panna te geven. Hierdoor werd hij op de straten en pleintjes steeds bekender. Zijn panna’s werden gefilmd en zijn video;s werden miljoenen keren bekeken. Op dat moment besefte hij dat hij een speciaal talent had waar hij alles uit moest halen.

Hij heeft zich skills al over de hele wereld mogen vertonen in landen als Mexico, India, de VS, Bahrein, Duitsland en Dubai.

Easyman heeft zichzelf 2 keer tot wereldkampioen panna gekroond en staat binnen de scene bekend als ‘King of Panna. Hij heeft mogen voetballen met grootheden als Usain Bolt en Ronaldinho.

Easyman maakt een show van panna. Een panna activatie geeft een interactief en uniek moment. Deze showvorm is op veel verschillende manieren in te zetten. Easyman maakt met zijn unieke looks en shows van elke gelegenheid een echte show. Je kunt het niet gek genoeg bedenken of Easyman zorgt voor een toffe aanvulling tijdens een evenement.

Tijdens deze evenementen krijgt Easyman zijn fans altijd mee, mede daardoor is hij amassadeur van geworden van Panna Knock Out. Hiermee wilt hij meer kinderen van de straat te krijgen.

In de afgelopen jaren heeft Easyman d een grote fanbase opgebouwd. Wekelijks plaatst hij Youtube video’s met tutorials en profs om zijn fans te blijven inspireren en entertainen.

Highlights

Vraag nu een offerte aan!