Mehdi Amri

Straatvoetbal talent

Boek Mehdi!
Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Biografie

Dit Belgische talent is opgegroeid in Vilvoorde, nabij Brussel, waar hij ook is begonnen met freesyle en panna voetbal. Mehdi was pas 14 jaar oud toen hij zijn eerste wereldtitel pakte in Kopenhagen. Inmiddels reist hij naar diverse landen voor het geven van zijn unieke shows en het deelnemen aan internationale voetbaltoernooien.

Verschillende video’s van shows en toernooien plaatst hij op zijn sociale media kanalen. Deze video’s blijven niet onopgemerkt en mede daardoor heeft hij toffe content mogen schieten voor Coca Cola, Nike, Intersport en GoNoodle. Hiervoor reisde hij naar Dubai, Frankrijk, Riga, Barcelona en New York!

Mehdi heeft door zijn video’s een trouwe fanbase opgebouwd die hem begin 2020 zelfs hebben geholpen naar de 100.000 volgers op Instagram. Medhi maak veel content waar zijn fans veel van kunnen leren, denk aan tutorials. Hierdoor probeert hij kids te inspireren om meer te straatvoetballen. Hij mag zich daarom ook ambassadeur van Panna Knock Out noemen.

Mehdi werkt keihard als artiest maar focust zich ook op zijn huidige studie.Mehdi is een multitalent die nu al veel in de schijnwerpers staat! Door zijn enthousiasme en gedrevenheid weet hij van elke gelegenheid weer een spektakel te maken.

Highlights

Vraag nu een offerte aan!