Datum: zondag 5 augustus 2018
Opdrachtgever: FC Groningen
Locatie: Hitachi stadion

Artiesten

  • Easy Man
  • Pom Arnold

Tijdens de fandag van FC Groningen heeft Urban Booking artiesten Easy Man en Pom Arnold ingezet om er, samen met de 10.000 bezoekers, een onvergetelijke dag van te maken. Jeand was als PUMA Athlete aanwezig om panna shows te geven, Pom zorgde voor de beats rondom het stadion. In samenwerking met PUMA werd er een succesvolle activatie neergezet!

De fandag van FC Groningen vond plaats op zondag 5 augustus. Voor jong en oud was er van alles te beleven rond het Hitachi stadion. Naast dat de bezoekers handtekeningen konden krijgen van spelers en zich konden vermaken met een tal van attracties, was er ook een belangrijke rol voor onze artiesten op deze zonnige dag. Bezoekers konden genieten van verschillende shows van wereldkampioen panna Jeand Doest en Pom zorgde er als DJ voor dat er geen muziek ontbrak tijdens de show van Easy man.

Daarnaast konden de FC Groningen fans en spelers zelf ook aan de bak. Iedereen kon de nieuwste Puma schoenen uitproberen in één van de nieuwste innovaties binnen het voetbal, namelijk de ICON. Met de trainingsmode ‘Maestro’ had men een minuut de tijd om zoveel mogelijk punten te behalen. Uiteraard was een ook een te gekke prijs te winnen, namelijk het FC Groningen thuisshirt!