TomV

Professioneel freestyler

Freestyle voetbal

Boek TomV.
Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. | Prijsindicatie: vanaf € 375,-

Biografie

Tom Vegter oftewel TomV mag zich sinds 2008 een professionele freestyle voetballer noemen. De freestylevoetballer uit Groningen reist nu door heel Nederland en bezoekt buitenlandse steden om op te treden en zijn passie te delen.

Freestyle voetbal heeft hem mooie plekken van de wereld laten zien. Onder ander in Parijs, Amerika, Italië, Dubai, Bahrein, Brussel, Lissabon en vele Nederlandse plekken heeft hij zijn skills mogen showen.

Ook heeft Tom een aantal toffe shows op zijn naam staan. Hij mocht namelijk een show geven op de afterparty van de MTV EMA’s en ging hij voor twee weken naar Dubai om shows te geven op de Europese kampioenschappen.

Tom combineert zijn shows met choreografie, muziek en trucs. Hiermee zorgt hij voor een nieuwe vorm van voetbal entertainment.

Tom is didactisch erg sterk. Zijn passie ligt in het doorgeven van zijn skills. Dit doet hij dan ook op verschillende manieren. Want naast zijn skills is Tom ook een uitstekende presentator en geeft hij zijn passie door, door middel van clinics waarbij hij zich moeiteloos aanpast aan zijn doelgroep.

Ook wil hij door middel van zijn eigen potcast ‘buiten kennis’ mensen inspireren. In zijn postcast gaat hij interessante gesprekken aan met urben sporters. Deze zijn op Spotify en YouTube terug te zien.

Spontaan, sportief en met een goede dosis humor maakt hij van elke evenement een spektakel!

Highlights

Vraag nu een offerte aan!