Artiesten schitteren op de Panna Knock Out World Finals

Zaterdag 11 en zondag 12 september is er in Rotterdam-Zuid gestreden voor de titel ‘Wereldkampioen’ panna tijdens de Panna Knock Out World Finals. Een weekend vol jongeren en pannaspelers die de passie voor het straatvoetbal met elkaar delen kwamen bij elkaar.

Niemand minder dan drie van onze artiesten streden mee voor deze titel. Nasser el Jackson, Medhi Amri en Easy Man waren zondag aanwezig om tijd door te brengen met hun fans, medespelers en panna’s uit te delen in de pannakooi.

Na verschillende rondes met spannende wedstrijden was het Medhi Amri die de finale haalde. Hij nam het op tegen Jacob Corneliusen. Helaas won hij de wedstrijd niet en ging Jacob er vandoor met de titel en het prijzengeld.

Dit neemt niet weg dat wij van Urban Booking onwijs trots zijn op de wedstrijden die de jongens hebben gespeeld en de shows die ze hebben gegeven.

Up to the next one!