Mehdi Amri behaalt de 100K volgers!

100.000 volgers!

Afgelopen week was het zo ver, Mehdi Amri behaalde de 100.000 volgers op Instagram! Zijn harde werk werd beloond!

Wereldkampioen panna Mehdi Amri was 14 jaar toen hij zijn eerste wereldtitel pakte in Kopenhagen. Inmiddels reist hij naar diverse landen voor het geven van unieke shows en het deelnemen aan internationale straatvoetbaltoernooien.

Hij verrast zijn fans telkens weer opnieuw met toffe shows en video’s die hij plaatst op zijn sociale mediakanalen. Deze video’s blijven niet onopgemerkt en mede daardoor heeft hij toffe content mogen schieten voor Coca Cola, Nike, Intersport en GoNoodle. Hiervoor ging hij zelfs naar Barcelona en New York! In deze tijd heeft Mehdi een trouwe fanbase opgebouwd die hem geholpen hebben de 100.000 volgers op Instagram te bereiken.

Mensen zijn opzoek naar vermaak

Vooral in deze tijd is de content van Mehdi belangrijk. Mensen zijn op zoek naar vermaak en willen nieuwe dingen leren in de tijd dat ze thuis zitten. Door Mehdi zijn tutorials en grappige video’s, waarin hij zijn skills toont, weet hij zijn fans te bereiken.