Skills in Delfse huiskamers

DELFT – Bal hooghouden, passeerbewegingen en meedoen aan de dagelijkse challenge. Dat doen de Panna koningen en koninginnen in Nederland de komende tijd gewoon vanuit huis.

Iedereen heeft op dit moment last van het corona virus. In Nederland wordt iedereen gevraagd zoveel mogelijk thuis te blijven. Alle evenementen die wij organiseren zijn de aankomende weken afgelast. Dat betekent dat sinds 23 maart de bal online door rolt op alle socials met de #skillsinhuis.

Easy man en Nasser el Jackson gaan in samenwerking metSportief Besteed Groep en Panna Knock Out jongeren die thuis zitten activeren om te bewegen. Vanaf maandag 23 maart komen er om de dag nieuwe online tutorials, challenges en opdrachten. Check elke dag om 14:00 onze socials voor de video’s. Op die manier kunnen alle voetballers en voetbalsters gewoon door trainen. Want stilzitten is natuurlijk geen optie. Alle video’s zijn natuurlijk gratis te vinden op de kanalen van sportief besteed groep en op onze socials met de #skillsinhuis.

Je gaat dus veel toffe trucen leren. Dit wordt natuurlijk niet door zomaar iemand gedaan. Wij zetten onze rolmodellen Nasser el Jackson en Easy Man in om zo de thuiszittende jongeren te bereiken. Nasser el Jackson en Easy Man zullen als staatdocenten helpen in dit gezonde initiatief. Jullie skills zullen dan naar een hoger level gaan.

Dagelijks staan op de socials van Sportief Besteed Groep en haar werkmaatschappijen Haaglanden Beweegt, Alphen Beweegt, Lansingerland Beweegt en Rijnland Beweegt de leukste opdrachten op het gebied van voetbal. Daarnaast komt het ook op onze socials te staan. Dus houdt beide socials goed in de gaten. Wees wel een beetje voorzichtig met de meubels he.