Nasser El Jackson als ambassadeur van het Jeugdfonds Sport en Cultuur!

Nasser El Jackson

Tweevoudig wereldkampioen groundmoves, deelname aan verschillende kampioenschappen, samenwerkingen met bedrijven, het geven van theatershows en clinics en het coachen van zijn eigen team. Nasser el Jackson doet het allemaal. En als dat nog niet genoeg was, is hij vanaf 2019 ambassadeur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Nasser el Jackson werd als 15jarig jongetje uit Tilburg ontdekt en reist inmiddels stad en land af om shows en clinics te geven. Nasser werk hard voor dingen die hij leuk en belangrijk vindt. Een van Nasser’s doelen is zijn eigen team; Team El Jackson. Een team vol straatvoetbaltalenten die door hem worden geselecteerd. Nasser helpt hen verder met het ontwikkelen van hun skills, maar helpt vooral voor al om een verbinding te creëren in wat hun inspireert.

Kinderen motiveren en verbinden

Naast alle shows draagt Nasser op sociaal maatschappelijk vlak bij. Nasser is een groot rolmodel geworden voor kinderen. Kinderen motiveren en verbinden zie je niet alleen terug in zijn Team El Jackson, maar dat doet hij sinds 2019 ook als ambassadeur bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Jeugdfonds Sport & Cultuur is een organisatie die kinderen en jongeren uit gezinnen met minder geld helpt om deel te nemen aan verschillende sportieve en creatieve activiteiten zoals; voetbal, muzieklessen, gymlessen, theaterlessen en nog veel meer.

Zo zegt Nasser in een interview van het Jeugdfonds; ‘Ik heb ervaren dat het hebben van een passie veel goeds kan brengen. Het gaat niet alleen om kunstjes maar om de inhoud, daarom ben ik blij dat ik ambassadeur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur ben’.

Het hele interview lezen? Klik dan hier!